één van mijn dromen

13/14

Eigenlijk roep ik het al heel lang dat ik ooit nog een keer heel graag een kookboek wil maken. Dan vooral de fotografie en vormgeving.
“Hoezo?!” Zul je misschien denken. Naast dat eten gewoon heel erg lekker is vind ik het ook super interessant wat er met voedsel gebeurt in je lichaam. Ik kan helaas tegenwoordig niet zomaar alles meer eten waardoor ik elke dag bezig ben met wat ik wel en niet kan eten. Soms heeeeel frusterend maar zo wordt ik ook uitgedaagd om andere dingen te proberen. Want naast het eten, eten vind ik het bereiden van eten ook echt leuk.  Alleen zelf recepten bedenken en smaken combineren is niet echt mijn ding. Dus als ik ooit een boek ga maken zal dit met iemand anders moeten die dit wel kan.

Ik wordt ook altijd zo gelukkig van mooie food fotografie en boeken die mooi vormgeven zijn. Om al vast een beetje erin te komen heb ik al wel samen met Harmen een instagramfeed gemaakt met allemaal experimenten en foto’s van als we uit eten gaan. Lekker zoals iedereen dat doet, zul je misschien denken. Maar waarom dingen wegstoppen waar je gelukkig van wordt. Je kunt ons vinden @pipieskitchen – helaas zijn de we laatste tijd een beetje druk met werken en andere hele leuke dingen dat er niet elke week meer iets nieuws op te vinden is. Maar dit komt vanzelf wel weer.

 

schermafbeelding-2016-11-15-om-21-19-30

 

Naast dit idee heb ik in het verleden meerdere ideeen gehad die vaak tot niets leiden. Is dit er echt een die ik graag met jullie deel en wie weet komen er in de toekomst nog meer fijne blogs over eten en fotografie en hopelijk ooit een boek!! Want ik krijg er echt weer nieuwe energie van en dat gevoel ik echt heerlijk!!

Hier nog een paar fijne plaatjes.

De appelplaat koek die ik laatst maakte met o.a. havermout en appelmoes (hahaha ja echt), want ik had ik geen appels meer en moest en zou iets bakken.

dsc_0261

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De altijd lekkere orea cake:

Processed with VSCOcam with se3 preset

En gevulde avocado met ei. Het zag er beter uit dan dat het smaakte helaas.. Volgens mij was de avocado nog niet helemaal rijp.

Processed with VSCO with hb2 preset

 

 

 

 

 

Write Comment...

Name

Email