Mogen we al verhuizen? #2

7/14

Stiekem wonen we nu al 3 weken in ons nieuwe huis.. De tijd gaat snel en er moest veel gebeuren dus daarom heb ik eigenlijk helemaal geen tijd gehad om een update te schrijven. Hier kunt hij dan toch: EN! Met al wat foto’s van het eindresultaat.

Na uren schuren, verven komen we nu steeds dichterbij het punt dat het steeds meer echt een huis wordt in plaats van een betonnen doos. Laat het leukste maar komen! De inrichting, eigenlijk stiekem ook nog best wel een lastig onderdeel. We kijken al zo lang uit naar een huis dat we helemaal naar onze smaak kunnen maken. Gelukkig hebben we best wel heel erg dezelfde smaak, maargoed om nu echt kleuren te kiezen en nieuwe meubels te bestellen vond ik best wel spannend. Maar nu we alles besteld hebben kan ik niet wachten om alles te krijgen, uit te pakken en alles mooi te maken.

Een goed begin is het maken van een moodboard: ook wel heel erg leuk om dan nu te kijken of alles een beetje zo is geworden, of juist helemaal niet.. haha!

De basis meubels zijn voor zwart.. Ja zwart <3 Ik hou van de industriele stijl in combinatie met hout en linnen. Een mooie lichte basis, mooie tegelvloer, een acsent kleur: groen en veel planten!

We hadden al een aantal meubelstukken die we nog wilde houden en vanuit daar hebben we ook een moodboard gemaakt met andere meubelstukken, om zo een klein beetje een beeld te krijgen of wat we leuk vinden wel bij elkaar past.

 

Super leuk om te zien hoe dan nu alles eruit is gekomen, ook al zijn we nog lang niet klaar. Want het is op sommige plekken nog best wel kaal en hol. We hebben nog geen kapstok, de slaapkamer is nog saai en de logeerkamer is nu nog een heuse kattenkamer. De zolder staat nog vol met dozen.. Houd het dan nog ergens op?! Ach, alles op zijn tijd!

Hierbij alvast een paar foto’s:

 

Write Comment...

Name

Email