Mogen we al verhuizen?

11/14

HAAA JAA! Alleen wanneer weten we nog niet.. Hahah! Maar het was allang geen geheim meer dat we bezig zijn met een huis. Sinds ik een baan heb kregen we steeds meer kriebels om opzoek te gaan naar een plek voor ons zelf. Alleen waar?! Want soms spookte het nog wel eens door mijn hoofd om weer lekker terug te gaan naar Harderwijk. Maar eigenlijk is het nooit spraken van geweest om echt weer terug te gaan en vooral nu niet nadat ik een toffe baan heb gevonden in de Achterhoek. Net als veel andere mensen vind ik het fijn om op Funda rond te struinen naar nieuwe huizen en op een gegeven moment bleven 2 huizen door mijn hoofd spoken, eentje die al een tijdje te koop stond en eentje die er eigenlijk nog helemaal niet is en die we helemaal kunnen vormen naar hoe wij willen.

Het is het laatste geworden en begin januari zijn alle papieren getekend en zijn ze begonnen met bouwen. WOOOO! Nu 2 maanden verder staat er gewoon al een huis!

 

Is hij niet prachtig <3

Al die tijd werden we ook bekogelt met de vraag: “weten jullie al wanneer jullie de sleutel krijgen?”. Hier konden we geen ander antwoord op geven dan: “ze hebben officieel 200 werkbare dagen om het af te maken, dus dat is uiterlijk half november.”

Maaaaar, nu is de planning al rond de bouwvak!!! HOE TOF, want dat is eigenlijk al best wel heel erg snel. Kan niet wachten.

Harmen en ik zijn de afgelopen tijd al heel erg druk met allemaal mooie spulletjes uitzoeken en de eerste verhuisdozen heb ik stiekem al gepakt. Het lijkt me heel erg leuk om op deze manier de verbouwing het het proces vast te leggen.

Laten we beginnen bij het begin: De bouw.

 

Volgende keer meer over het moodboard en alle andere inspiratie voor het huis!!

Write Comment...

Name

Email